Adăugați un test de personalitate în site-ul dvs

Cu ajutorul codului din căsuța de mai jos puteți să adăugați în site-ul dumneavoastră un buton cu ajutorul căruia vizitatorii pot să completeze acest test de personalitate. Butonul are 200 de pixeli lățime și aproximativ 130 de pixeli înălțime, fiind potrivit pentru a fi inserat mai ales în sidebar.
Cînd utilizatorii apasă acest buton se deschide o fereastră mai mică în care pot să rezolve testul și să primească gratuit răspunsurile fără a vizita saitul www.infopsihologia.to.

În căsuța de mai jos aveți codul pentru acest buton iar în dreapta este o previzualizare a modului în care butonul funcționează.
Faceți click pe imaginea din dreapta pentru a vedea cum funcționează.

tipul de personalitate
Oferit de revista de psihologie Infopsihologia
Pentru a instala acest buton în site-ul dvs. nu este necesar să aveți cunoștințe de web-design sau programare. Tot ceea ce trebuie să faceți este să urmați pașii descriși în continuare:

Dacă aveți un blog găzduit pe platforma Blogger:
 1. Accesați tabloul de bord blogger și faceți click pe numele blogului în care doriți să inserați butonul.
 2. În meniul “Prezentare generală” (în stînga ecranului) apăsați opțiunea “Aspect”. Apare o schemă generală a elementelor care compun aspectul blogului dvs.
 3. Apăsați unul dintre linkurile “Adăugați un obiect gadget” din sidebar-ul blogului. Se deschide o fereastră nouă care conține o listă cu gadgeturile pe care le puteți insera.
 4. Scrolați în jos pînă găsiți gadgetul “Text” și faceți click pe el.
 5. Va apărea o fereastră cu titlul “Configurați textul”. În căsuța “Titlu” introduceți titlul “Test de personalitate” sau orice alt titlu doriți.
  În casuța “Conținut” apăsați mai întîi pe linkul din dreapta sus, “Editați Html”. Este neapărat necesar să apăsați pe acest link pentru ca butonul să se instaleze corect. Apoi copiați codul de mai sus în căsuță și apăsați butonul “Salvați”. După aceasta fereastra se va închide.
 6. Apăsați butonul “Salvați aranjarea” (dreapta sus), în pagina “Aspect”.
  Asta este tot! Acum vizitați pagina principală a blogului ca să vedeți cum arată butonul.

Dacă aveți un blog găzduit pe platforma www.wordpress.com:
 1. Logați-vă în wordpress.com și accesați pagina home a blogului
 2. Din bara de meniu gri de sus accesați “Dashboard”
 3. În Dashboard accesați “Appearance”, apoi “Widgets”. Este necesar ca tema blogului să suporte widgeturi pentru ca acest buton să poată fi instalat.
 4. Căutați în categoria “Available widgets” widgetul “Text”, sub care scrie “Arbitrary text or HTML”. Trageți (drag and drop) cu pointerul mausului widgetul într-unul dintre sidebarurile definite de tema blogului. (apar în dreapta ecranului sus)
 5. Se deschide o fereastră în care puteți să editați proprietățile widgetului.
  În căsuța “Title” scrieți “Test de personalitate” sau orice alt titlu doriți. În căsuța următoare copiați codul de mai sus.
 6. Apoi apăsați “Save”.
  Gata! Widgetul a fost instalat. Puteți merge în pagina principală a blogului ca să vedeti cum arată.