Teste psihologice

Află-ţi tipul de personalitate

Test de personalitate
Cu ajutorul acestui test aveţi posibilitatea să aflaţi în care dintre cele 16 tipuri ale personalităţii descrise de clasificarea MBTI (Myers-Briggs Type Indicator) vă regăsiţi.

Tipul de personalitate determină maniera în care vă comportaţi în familie şi la locul muncă, interesele pe care le aveţi şi modul în care abordaţi rezolvarea problemelor.

Test de inteligenta

În cele ce urmeaza aveți posibilitatea sa rezolvați testul de inteligența Bonnardel 53. Acest test a fost realizat în 1972 de profesorul R. Bonnardel.

Testul se adreseaza persoanelor de peste 15 ani care au o pregatire școlara corespunzatoare studiilor liceale sau superioare. Testul este compus dintr-o serie de 65 de sarcini (itemi).

Fiecare item este compus din 2 grupe de figuri: o grupa de trei figuri si o grupa mai mare, formata din sase figuri. Analiza primelor trei figuri care constituie o serie evidentiaza existenta unei anumite legaturi între acestea.

Tipograma – sau un alt mod de a vă evalua personalitatea

Doriţi să vă cunoaşteţi şi să-i cunoaşteţi pe semenii voştri mai bine? Doriţi să amelioraţi modul de comunicare şi relaţionare cu ceilalţi? Nimic mai simplu. Utilizaţi tipograma prezentată în pagina următoare, ghid util în conştientizarea atît a temerilor, blocajelor, comportamentelor predilecte, cît şi a virtuţilor şi atuurilor dv.